• 0
preloader

Ремонт та продаж кермових рейок та насосів ГПК

Ремонт та продаж кермових рейок та насосів ГПК
19.05.2015
Статті
Час читання - 2 хвилини

Зміст:

    Майстер Сервіс проводить послуги з високоякісного ремонту кермових рейок для транспортних засобів. На цей час у Вас є можливість альтернативного вибору - придбати нову або відновити наявну, застосовуючи ремонтний комплект рульової рейки.

    Коли у Вас стала непридатною рульова рейка - не потрібно відразу купувати новий пристрій. Вона може бути відтворена і послужить ще вам і вашій машині! Ми пропонуємо повний перелік актуальних послуг з професійної діагностики, обслуговування та ремонту кермових рейок. Роботи з відтворення кермової рейки проводяться високодосвідченими експертами. Постійно у продажу на нашому складі величезний вибір різноманітних запчастин, а також ремонтні комплекти на кермові агрегати.

    У місті Харків у вас є можливість відвідати наш автомобільний сервіс на вул. Біологічної, 18, де висококваліфіковані професіонали проконсультують з будь-яких питань, що Вас цікавлять, що стосується ремонту рульових рейок. Компанія Master Service також має в своєму розпорядженні великий обмінний фонд!

    Якщо пристрій не підлягає реставрації, Ви можете придбати новий екземпляр у нас. Рульову рейку в найкоротші терміни буде доставлено до міст Київ, Донецьк, Луганськ, Полтава, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кременчук, Житомир, Рівне, Вінниця, Суми, Чернігів, Кривий Ріг, а також до інших міст, де надають свої послуги компанії-автоперевізники!

    У будь-який час готові допомогти Вам у вирішенні ваших кермових питань!

    записатися на сервіс

    Відправляючи форму, я погоджуюсь з умовами оферти надання послуг