• 0
preloader

8 автомобільних лайфхаків на кожен день

8 автомобільних лайфхаків на кожен день
07.08.2015
Статті
Час читання - 2 хвилини

Зміст:

    Минуло вже майже два століття, як автомобілі увійшли в наше життя, замінивши коней. Автовласники всього світу придумали за цей час багато цікавих способів полегшити собі життя при спілкуванні з автомашиною. Ми зібрали тут кілька корисних порад, які, сподіваємося, рано чи пізно виявляться для вас корисними.

    1. Звичайний зубний порошок або зубна паста допоможе відновити прозорість фар. Нанесіть пасту на тканину і відполіруйте фари. "
    2. Щоб бензин не розхлюпувався з каністри, тримайте каністру плазом. каністра
    вм'ятина 3. Поява вм'ятини на кузові завжди неприємна, а часто веде до дорогого ремонту. Спробуйте скористатися вантузом – в ідеалі, пневматичним, але і звичайний цілком згодиться для випрямлення вм'ятини. Ще один спосіб відновити ідеальну форму вашого автомобіля – прикласти до вм'ятини сухий лід. Завдяки різкій зміні температур вм'ятина випрямляється. Пам'ятайте тільки, що процедуру слід виконувати у рукавичках.
    4. Позбутися неприємного запаху в салоні допоможе не тільки дорога хімчистка. Розкладіть в салоні та багажнику ємності з содою, кавою або активованим вугіллям. запах у салоні
    запотівання лобового скла 5. У боротьбі з запітнінням вікон допоможе силіконовий наповнювач для котячих туалетів. Розкладіть мішечки із засобом на панелі інструментів.

    6. Дряпини і тріщини на лакофарбовому покритті автомобіля можна зміцнити і замаскувати, пофарбувавши їх лаком для нігтів відповідного кольору.

    подряпина кузова
    замок 7. Антисептичний гель для рук, завдяки вмісту в ньому спирту, допоможе швидко відігріти замерзлий замок.
    8. Відкрутити болт або гайку допоможе саморобний розвідний ключ із болта та 2х гайок. болт і гайка

    Зміст:

      записатися на сервіс

      Відправляючи форму, я погоджуюсь з умовами оферти надання послуг