• 0
preloader

TOP 10 найзручніших автомобільних опцій

TOP 10 найзручніших автомобільних опцій
28.12.2015
Статті
Час читання - 4 хвилини

Зміст:

    Немає межі досконалості. Це стосується і автомобільної сфери, де кожне наступне покоління набагато комфортніше і безпечніше за попереднє. Хоча багато опцій сучасних автомобілів вважаються зайвими і невиправдано дорогими, раз спробувавши їх у дії, навряд чи зможеш задовольнятися стандартною комплектацією.

    1. Вентиляція/підігрів сидінь. Автомобілі зі шкіряними сидіннями не просто виглядають естетичнішими, а й піднімають престиж власника. Однак саме на шкіряному покритті відчуваються всі принади сезонної зміни температур. перегріви влітку і льодовий холод взимку. Цей дискомфорт легко усувається вбудованим підігрівом/вентиляцією сидінь.

      підігрів сидінь

    2. Проекція на лобове скло, хоч і незвична спочатку, привносить додатковий комфорт пересування. Вся потрібна інформація – швидкість, обороти двигуна, наповненість бензобака тощо. – тепер завжди перед очима. Немає необхідності відволікатися від дороги.
    3. Довідники дверей та дожим стекол – опції для водіїв, що трепетно належать до своїх залізних коней. Двері тепер зачиняються з першої спроби! Також не варто тепер переживати про капризи погоди. можна бути впевненим, що вікна наглухо зачинені.
    4. Система контролю «сліпих» зон. Через конструктивні особливості транспортних засобів огляд не становить 100%. Існують, так звані, "сліпі зони", де сусіднього автомобіля не видно. При маневруванні на дорозі – перебудові або повороті – система сканує полотно на наявність поблизу інших учасників дорожнього руху та сигналізує про їхню безпосередню близькість.
    5. Система кругового огляду дозволяється водієві маневрувати у скрутних обставинах. Декілька камер з великим кутом огляду встановлюється по периметру автомобіля. Дані виводяться на інформаційний дисплей, де динамічні напрямні 2-х кольорів червоного і зеленого допомагають у паркуванні.
    6. Дрібниця, а приємно – можна сказати про датчики дощу та світла. Погодьтеся набагато комфортніше, коли при перших краплях дощу двірники спрацьовують автоматично, змінюючи швидкість роботи в залежності від сили дощу.
    7. Зональний клімат-контроль допомагає почуватися комфортно в автомобілі не тільки водію, а й усім пасажирам.зональний клімат-контроль
    8. Доступ до салону без ключа виводить автомобіль на новий рівень комфорту. Усім знайома ситуація, коли руки зайняті, скажімо, покупками і немає можливості натиснути кнопку брелока.

      >
    9. Адаптивні фари реагують на повороти керма і навіть підлаштовуються під рельєф дорожнього полотна. Подібне нововведення додає безпеки на дорогах, адже тепер знижується ймовірність засліпити інших водіїв далеким світлом.
    10. Пам'ять сидінь забезпечує водієві звичний комфорт при їзді. Опція дозволяє зберігати налаштування для кількох водіїв. Більше того, у ряду моделей крісло водія переміщається назад при вимиканні двигуна для полегшення виходу з автомобіля.

      пам'ять сидінь

    Зміст:

      записатися на сервіс

      Відправляючи форму, я погоджуюсь з умовами оферти надання послуг